Welke haarden worden voor Cinewalls gebruikt?

Een sfeerhaard in huis zorgt voor warmte en meer sfeer en als je op zoek gaat naar een geschikte sfeerhaard kom je ook tot de ontdekking dat je enorm veel keuze hebt. Een hele mooie keuze zijn Cinewalls. Wat feitelijk complete oplossingen zijn voor in de woonkamer of in het zitgedeelte. Met een Cinewall kun je meer sfeer creƫren, maar de oplossing gaat wel iets verder dan dat. Het is namelijk een televisie en een open haard in een. Maar dat is wel iets te simpel uitgelegd wat een Cinewall is.

Wat zijn Cinewalls?

Cinewalls zijn feitelijk complete oplossingen voor op een wand waarin de televisie en de open haard worden verwerkt. Je hebt volop keuze uit materialen en kleuren waar de Cinewall van wordt gemaakt en het is dus ook altijd maatwerk. Omdat ieder interieur anders is en mensen ook doorgaans specifieke eisen en wensen hebben. Je wilt bijvoorbeeld een specifiek formaat televisie of je wilt een haard met een ombouw in een betonlook. Of je wilt bijvoorbeeld extra bergingsruimte of sfeerverlichting laten inbouwen. Theoretisch is alles mogelijk, maar de expert kan je precies vertellen wat wel en niet mogelijk is.

 

Cinewalls zijn dan ook altijd maatwerk. Het is geen product dat je uitzoekt, koopt en laat bezorgen en installeren. Je moet echt met een expert in gesprek gaan om al je wensen en ook de mogelijkheden te bespreken. Terwijl de expert je goede voorbeelden kan laten zien van welke mogelijkheden je allemaal hebt. Op die manier kun je de Cinewall samenstellen die jij graag thuis wilt laten installeren. Op basis van je wensen kan een expert je een voorstel op maat doen toekomen en is je Cinewall slechts een akkoord verwijderd.

Welke haarden worden voor Cinewalls gebruikt?

Een open haard klinkt als een relatief ingewikkelde oplossing, omdat je vaak van alles nodig hebt. Zoals een rookafvoerkanaal en een schoorsteen, maar dat hoeft helemaal niet als je voor bepaalde soorten haarden kiest. Bij Cinewalls wordt gebruikgemaakt van haarden, zoals elektrische sfeerhaarden op bio-ethanol haarden. Met als voordeel dat bij beide varianten er geen uitstoot van schadelijke stoffen is en dus ook een afvoerkanaal niet nodig is.

De voordelen van een elektrische sfeerhaard

Een elektrische sfeerhaard is een handige oplossing die volledig op elektra werkt. Je moet er dus wel rekening mee houden dat deze variant stroom verbruikt en dat zorgt doorgaans voor een kleine stijging van de elektriciteitsrekening. Een voordeel is dat de haard met behulp van een meegeleverde afstandsbediening naar wens aan te passen is. Je hebt keuze uit hoe het vuur eruitziet en wat de temperatuur is. Het is soms zelfs mogelijk om de kleur aan te passen. Een belangrijk feitje is dat een elektrische haard niet echt vuur produceert, maar wel vuur kan simuleren en tegenwoordig ook warmte kan afgeven.

De voordelen van een bio-ethanolhaard

Een bio-ethanolhaard kan ook in Cinewalls worden verwerkt. De voordelen van een bio-ethanolhaard is dat een milieuvriendelijke brandstof gebruikt, geen afvoerkanaal nodig is en dat je er ook een levenslange garantie op krijgt. In tegenstelling tot de elektrische sfeerhaard produceert een bio-ethanolhaard wel echt vuur.

 

Gerelateerde berichten