Wat kan een swing zapper doen voor je gezondheid?

Vraag jij je af of een Zapper kopen verstandig is? Veel mensen geven aan dat ze zich beter voelen na een behandeling met behulp van de Swing Zapper. Het kan helpen om uiteenlopende klachten te verhelpen. Dit energetisch systeem kan bijvoorbeeld helpen tegen parasieten en andere indringers in het lichaam. De Swing Zapper heeft een variabele frequentie. Dat zorgt ervoor dat de behandelzone veel groter is dan bij andere Zappers. Bovendien is de Swing Zapper zeer eenvoudig te gebruiken.

Welke effecten kun je ervaren?

De Swing Zapper moet het lichaam stimuleren om toxines af te stoten. Dit zijn vervuilende stoffen die in het lichaam voorkomen en gepaard kunnen gaan met uiteenlopende klachten. Doordat de Zapper helpt om toxines af te voeren, kan het systeem bij veel klachten helpen. Hoe de Swing Zapper werkt is bijvoorbeeld te demonstreren door het systeem op een glas water of wijn te gebruiken. De smaak van het drankje verandert vrijwel direct. De onderzoeken van onder meer Dokter Puharich laten de positieve effecten ook goed zien. Bovendien geven veel gebruikers aan dat ze erg positief zijn over de Zapper.

Hoe zorg je voor optimale resultaten?

De meeste mensen zijn zeer tevreden over de Swing Zapper. Wil je ook positieve effecten ervaren? Dan raadt men doorgaans aan om ook een aanvullende kruidenkuur te nemen. Bovendien kun je de behandeling het best combineren met een gezonde levensstijl. Door gezond te eten en schadelijke stoffen zoveel mogelijk te vermijden, zal je lichaam sneller herstellen. Om die reden is het ook aan te bevelen om te stoppen met roken als je de Zapper gebruikt.

Hoe gebruik je een Swing Zapper?

Een Swing Zapper bevat elektroden die je op je handen moet aansluiten. De rode elektrode is voor je linkerhand en de zwarte elektrode is voor je rechterhand. Plaats het systeem op een stabiele ondergrond en zet de machine aan. Zodra het lampje begint te knipperen, weet je dat de machine werkt. Na 7 minuten is het programma voltooid en stopt de Zapper automatisch. De Zapper is dus absoluut niet moeilijk om te gebruiken.

 

Wil je meer weten over de Swing Zapper? Of wil je dit handige hulpmiddel aanschaffen? Dan ben je bij Meditech Europe aan het juiste adres. Bij dit bedrijf kun je de Swing Zapper bestellen, maar Meditech kan je ook deskundig advies geven over het gebruik van het apparaat.

Gerelateerde berichten